четвъртък, 23 октомври 2014 г.

"Хора за Хората" стартира пред Народния театър



   Инициатива „Хора за Хората“ се организира в градове и села из цяла България. Първото издание на „Хора за Хората" ще се състои на 26-ти октомври в София пред Народния Театър от 17.00 часа с музика на живо на прекрасния оркестър от младите музиканти "Оратница" и доброволци. Идеята възниква, за да се обединят и повишат вибрациите от българското хоро, което е символ на обединеност на хората, за да се повдигне нацията, твърдят организаторите във ФБ страницата "Хора за Хората". Участниците, които с трепет очакват да се хванат на хорото споделят, че инициативата поне малко ще повдигне духа ни и ще ни направи съпричастни с живота на останалите. Обменяйки енергията, благодарение на танца, с усмивка на лица и забравяйки поне за малко всички неволи, можем да променим нещата. Най-малко да сложим началото.
     На 26-ти октомври, в неделя - светлия празник Св. Димитър, ще се вият хора и на площад „България“ в град Сандански, също и на площада в с. Солища.
     Следете събитията за хората тази неделя 26-ти октомври, както и за всяка следваща неделя във ФБ-страницата и не пропускайте да попитате във вашия град къде се организират хората или поемете сами инициатива да забиете тъпана и да поведете хорото на площада във вашия град!
     Всяка неделя – 30 минути преди залез слънце! Включете се на хорото!


ХОра за хорАта -  хорА за хОрата! 









Няма коментари:

Публикуване на коментар